Vad händer med Thomas Hardy´s ale?

Jag har hört att att O´hanlons bryggeri ska läggas ned, kan nån bekräfta eller dementera ryktet?
Vad händer i så fall med Thomas Hardys ale, det är frågan...

Nja läggas ned ska det nog inte. Men att de ska sluta tillverka Thomas Hardy's Ale är sant. Har sökt en del på internet efter information och fann lite på diverse håll.

George Saxon, som äger rättigheterna till Thomas Hardy's Ale, letar febrilt efter ett nytt bryggeri i England som kan brygga ölet. Bryggeriet O'Hanlons orsak till att sluta tillverka ölet är att det var för många svårigheter vid framställningen utav ölet. Man hängde t.ex. varenda medaljong runt flaskhalsen för hand, tidskrävande om något. Andra orsaker var även att deras andra produkter växer snabbt och att de behöver mer produktionskapacitet.

Bryggeriet ska ha sagt i någon intervju att de önskar Saxon all lycka med att hitta något nytt bryggeri, men de tror inte att det kommer bli lätt och de är inte säkra på att det kommer hända någon gång snart.

Dock har Marston's och Fuller's visat ett intresse men de medger att det är en stor process i att brygga ölet och att det kräver väldigt mycket arbete.

"Det är något jag skulle överväga att ta en titt på, men bara om vi äger varumärket. Vi vill inte lägga ned all denna ansträngning för något om det inte ens är vårat varumärke", säger John Keeling, bryggmästare på Fuller's

Johnny von Houblon