Årets Grebbestads Lunator?

Råkade ramla på en nästan full back Grebbestads Lunator på bolaget i Nordstan, Göteborg. Någon här som inte hämtat ut en beställning?

Jag tackade personalen så mycket och köpte resten. Vet inte om det är årets bryggning (bäst före 2008) men då jag försökte beställa förra året så sa kundtjänsten att 2006:an var slut.

Sveriges enda? dubbelbock är fortfarande god.
http://www.ratebeer.com/Beer/grebbestad-lunator/9900/

Beställningssortiment i Västra Götalands-län med kollikrav på 15 flaskor.
http://systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=71236

Jag checkade upp det och den du får nu är 2007. 2006 blev dålig och kom aldrig ut. Tydligen var det något problem med kylförvaringen eller så, svaret man får beror lite på vem och hur man frågar.

--
Thomas Nilsson

--
Thomas Nilsson

Under det mycket trevliga besöket på Ölfestivalen i Valby, Danmark i helgen så stötte jag på Stefan Gustavsson, bryggare på Grebbestad. Han berättade att Lunator 2007 kommer att säljas på Systembolaget i höst nån gång, dvs en normal lansering troligen i september alt november.
Det som finns nu är nog 2005 om det är så att 2006 blev dålig.

De som finns på Bolaget skall vara 2007. Systembolaget har köpt 8000 Lunator från 2007 som finns kvar. Dessa skall säljas / säljs (?) som tillfällig nyhet.

--
Thomas Nilsson

--
Thomas Nilsson

Jag har 2005 i källaren och det är en helt annan etikett än på den nya.

Hej!

Nu har jag ordnat med mitt konto här på hemsidan. Jag tänkte att jag kan förtydliga det jag berättade för Fredrik på ölfestivalen i helgen. Lunator har bryggts och tappats i år. Det är en helt ny etikett i svart med guldtext på. Tyvärr blev det en liten miss vid korrekturläsningen så det finns ingen årsangivelse på etiketten, men det är alltså 2007. Det var meningen att den skulle släppas på beställningssortimentet i maj. Men efter att detta skett så tyckte Systembolagets inköpsavdelning att den var så bra att dom vill släppa den på det exklusiva sortimentet till hösten. För att inte effekten av en nylansering skall urvattnas har därför möjligheten att beställa den dragits tillbaka. Jag kan bara gratulera de personer som fick möjlighet att tjuvprova de flaskor som hann skickas ut till butikerna!

Mvh, Stefan Gustavsson