Bernard

Nu har vi lyckats att ta hem 3 kartonger bernard ljus! Det var inte så lätt då vi inte hitade en beskrivning på vad som var ljust, mellan mörkt och mörkt öl i beställningssortimentet! Men skam den som ger sig, nu väntar vi bara på att Breznaken skall anlända också. Men beställningarna från bolaget gick som smort och fort!

Man bugar och tackar. Pröva gärna en Bernard den är lite unik. Här går kvalité före kvantitet.

:beer:

Amstel m.fl.

Bernhard, den ljusa på flaska med bygel, smakar förträffligt. Rekommenderas till alla !!!!

Hej

Vilket artikelnummer har den Bernard som Du beställde? Det står ingetting om dem på Sysrtembolagets hemsida eftersom den är placerad i beställningssortimentet. Vet du något om de två
andra bernaderna som också finns i beställnings sortimentet? Vilken typ av öl är det?
För några år sedan fanns det en halvmörk typ weiner i Systembolagets sortiment som var väldigt god.
Tacksam for svar från någon som vet

Hälsningar

Sven-David

81315 Bernard Speciální Černé Pivo: mörk lager 5,1 %
81328 Bernard Sváteční Ležák: flaskkonditionerad ljus lager 5 %
82536 Bernard Jantarový Ležák: halvmörk lager (wiener) 4,5 %

Hej

Alla finns på Bolaget i beställningssortimentet

Ljus med bygel 81328
Mellan med bygel 82536
Mörk med bygel 81315
Mixad 10 ljusa 5 melln 5 mörka 88005
Ljus utan bygel 88205

Lycka till Carl

Hoppas att alla fått de svar som önskats. Själva så åker vi nästa vecka till Pilsnerns förlovade länder för tre veckors provande "LIVE".

Vår beställning av Breznak verkar bli en följetong men svar om och när den finns är lovat till på tisdag denna vecka!

:beer2:

Hup Holland

Hej Amstel och Gunnar H

Jo det har jag. Tack så mycket. Hoppas att många beställer den så att den hamnar i Systembolagets ordinarie sortiment. Själv skall jag bestalla den halvmörka varianten. Dessutom skall jag privatimportera Ferdinad. (Se vidare under blogg om Ferdinad)

Ha det så trevligt i Tjekien.
Hälsningar
Sven-David i Lund

Hej Sven-David
Jag har en låda Sváteční ležák på gång, ska bli gott. Nästa blir Jantarový. I kväll väntar Bohemia Regent på Soldaten Švejk.
Om du får problem med privatimport av Ferdinand så kan det bero på att bryggeriet har svårigheter. Enlig dagsfärska uppgifter har det för tillfället helt slutat brygga öl. Men den svenske importören kan ju ha ett lager.
Ett bra alternativ kan annars vara Herold, Black Lager eller Premium Lager, som du kan privatimportera via WickedWine.se - Herold brygger också fortfarande på traditionellt vis.
Na zdraví!

På plats i tjeckien har vi studerat denna och fler tjeciska drycker samt en tur till Bamberg. Rapport kommer men vänta inte på den utan ÅK NU!!!!

:beer2:

Amstel

Hup Holland

drack den där för ett år sedan till midsommar. har en kompis som brukar importera dem då. inte dum , om jag minns rätt. finns på tapp på soldaten svejk annars på södermlam i stockholm, eller hur?

en riktigt god pale ale på tapp är inte detsamma som paradiset, men jag har svårt att tänka mig ett sådant utan denna ädla dryck...

en riktigt god pale ale på tapp är inte detsamma som paradiset, men jag har svårt att tänka mig ett sådant utan denna ädla dryck...