Innis & Gunn Oak Aged Beer

Någon som testat denna nya öl från Innis&Gunn? Vad tyckte ni isf?

Ganska äcklig i mitt tycke, sötsliskig & rökig. Har gillat de tidigare I&G-ölen så jag blev lite besviken. Lika kul som en Sofiero med en cigarettfimp i...

Uscha låter inte alls roligt. Hade precis som dig ganska stora förhoppningar om den nya I&G efter att ha testat deras andra. Men nu när du skriver sådär blir jag inte vidare sugen. Iof kan de vara värt 25 kr att testa själv.

Jag tyckte att den var rolig. Inte fantastisk god men intressant. Jag köpte tre till efter att ha druckit en. Även om du inte gillar den är den värd att prova.

Kan inte hålla med om omdömet, tycker det är en väldigt god öl.

Själv är jag rätt förtjust i wiskey som är rökig och med tjärsmak, så denna passade mig bra.

Den har stor sötma men det gifter sig bra med smakerna, rökigheten är inte så markant så det stör, utan den är väl balanserad med samkerna och kroppen i ölet. Tycker det är ett udda men väldigt gott och trevlig öl.
Köpte en och provade, vilket gjorde att jag fick gå tillbaka och skaffa ett 10-tal till.

Jag gillade den inte heller. Vi var några i Götet som köpte ett antal flaskor, och flera av oss har nöjt sig med att dricka en för att byta bort resten. Om någon vill ha den öht...
Kan tillägga att jag efter min första beställning gjorde ännu en beställning då den första inte dök upp. När sedan min första beställning fanns där efter två veckor var jag inte längre intresserad.
Rörigt? Systembolaget får förklara...