Brakspear

Så har vi då varit och inhandlat en favorit öl (från tappen i London och Köpenhamn) på flaskor. En från Coop Double Droppen Bitter 3,4 %. Skaplig men går inte upp mot pumpen. Så till den stora överaskningen Oxford Gold som är en Hälso ÖL, det står så (Organic Beer) skämt åsodo! Den ligger på 4,6 % och inhandlades på bolaget och då får man två av av dessa godisar för samma pris som Coop tar för en 66 cl flaska!
Så det är bara att skynda och fynda för oss Engelska ölälskare och öltrditionerna från Oxfordshire från 1779 håller i sig!
Så har vi beställt lite Bernard och Breznak från beställningssortimentet så hösten kan närma sig utan problem!

:beer2: :yr:

Hej Amstel och alla Ölfrämjare.

Härom kvällen provade jag en Brakspear Oxford Gold. Den är klassad som en ale i Systembolagets varunytt, men jag tycker den borde klassas som en bitter. Den är en riktig humlebomb, fyllig och underbart god. Denna öl rekomenderas,köp den.

Sven-David i Lund

Kan bara instämma. Brakspear Oxford Gold är bland det bästa som finns att tillgå just nu vad gäller brittiska ales.

Dessutom... För den som ännu inte noterat det så finns "lillebror" (Brakspear Bitter) numera på 50 cl-flaskor, vilket verkar förbrylla butikerna. I en affär (i Linköping) innebar detta visserligen nytt pris på 18.90 kr medan den i en annan kostar 22.90 kr. Detta trots att jag gjort dem observanta på att storleken ändats. Fast det är klart... den sistnämnda butiken tjänar ju mer pengar per flaska. Wink