Anniversary Ale (Sierra Nevada)

Har inte druckit någon Anniversary på ett bra tag nu.
Har druckit Celebration på slutet, så nu när jag tog en Anniversary kändes den frisk och attraktiv igen. Den doftar ju verkligen underbart!

Någon som vet ifall Sierra brukar släppa nån slags "Anniversary" varje år? För jag menar, de firar ju 27 år 2007 och vad är det att fira? Och om de nu släpper nån form av "Anniversary" varje år, brukar det då röra sig om olika öltyper eller alltid denna form av amerikansk I.P.A.?

Hallå dempa!

Anniversary fanns inte före 2007. Jag fattar inte heller vad "Anniversary" antyder men ser gärna att den kommer igen Smile

Varje år firar bryggeriet deras årsdag med att tillverka ett speciellt öl. År 2007, när bryggeriet firade deras 27 årsjubileum lät de "anniversary alen" bli tillgänglig för en större skara människor. Anniversay alen har nämligen tidigare enbart kunnat avnjutas på bryggeriets pub under höstsäsongen då bryggeriet firat deras årsdag.

//Gitton Gitty

Tog mig en Anniversary (har 5-6 st kvar) häromdagen, och den var en helt ny upplevelse än när jag drack den i vintras.
Nu har det gått några dagar men jag minns att den inte luktade lika skarpt av citrusfrukter, och smakade inte lika beskt som senast, av naturliga skäl, men den var fortfarande besk men den var typ rundare och mognare i smaken! Himla god helt enkelt!