Provade öl

I går var jag på Bishops Arms och provade öl från Oceanbryggeriet. Först ut var deras india pale ale. En riktig humlebomb i doft och smak.
Där efter drack jag deras porter. Även detta öl var helt suveränt. Härliga kaffe och chokladtoner i smaken som avslutades med en lätt men distinkt rökighet.
Är det fler Ölfrämjare som smakat dessa öl? Tacksam för kommentar.

Sommriga ölhälsningar
Sven-David
Lund

Jag har testat portern och den är inte dum, men jag blev mycket mer imponerad av deras Black, en tolkning av schwartzbier. Drick den om du kommer över den!

Jag har druckit IPAn och deras Pilsner.

IPAn var väl i stort sett ett skolboksexempel på en engelsk IPA, pilsnern var av den torrt bittra tyska sorten.

Båda var bra öl och fick faktiskt betyget 3,9/5 av mig.

--
Den största svenskspråkiga ölbloggen? Ofiltrerat

IPA'n tycker jag är okej, men knappast någon humlebomb utan som Barken säger mer i den klassiska brittiska skolan. Deras första "batch" var dock godast, den genererade ett generöst skum när jag drack den på Plain Kitchen.

Pilsnern provade jag för första gången i torsdags på uppstarten av Gothenburg Beer Festival och den var verkligen ingen höjdare. Den smakade för taskigt, vete tusan ifall det var något fel på de flaskor som de fått dit.

Jag har testat bägge. Ingen av dem blev någon direkt favorit då de var aningen för tunna för min smak. Jag har dock allvarliga problem med kraftigt reducerat luktsinnet, troligen till följd av arbete med kemikaier, och brukar därför oftast uppskatta riktigt kraftiga saker.