Köpenhamn i sommar

Hej,

Jag och min sambo åker eventuellt till Köpenhamn i sommar.

Kan någon rekommendera någon bra bordershop med ett bra ölsortiment? Släng gärna med några ölrekommendationer också.;)

Mvh

Peter

Prisnivån är ganska hög jämfört med Sverige. En bra bärsa kostar runt 40DKR (ca 50SEK) i ölaffärerna. Kolla även mataffärer som Irma, Kvickly och SuperBrugsen, de har ofta specialpriser.

Här brukar jag handla öl i Köpenhamn, butiken har mycket öl från danska mikrobryggerier samt en hel del från övriga världen.
Affären heter: Gammel Strand Öl & Vinlager och ligger på följande adress: Nabolös 6, alldeles i närheten av Ströget. Hyfsade priser dvs danska sådana.

Hej!

Vi har skrivit några rapporter från våra besök i Köpenhamn. Sök dom på hemsidan under Köpenhamn eller Amstel, de inlägg som vi gjort.
Trevlig resa! Toppen för oss ölälskare.

:beer2:

Amstel

Hup Holland

Sent ikväll kom jag hem från en kort tripp till Köpenhamn. Jag var inne på Barley Wine Dk som hade ett stort sortiment av all möjlig öl, bla Westvleteren (som jag tyvärr inte köpte). Dessutom besökte jag en lokal matvarubutik som hade ett mycket stort sortiment av danska mikrobryggerier. När jag har lite mer tid över ska jag bidra med en lista över vilka öl jag köpt och framöver lär jag berätta vilka som var goda och inte.

Det var inte jättebilligt i Danmark men med tanke på att det inte är helt lätt att få tag i deras danska mikrobryggeriöl här i Sverige tyckte jag att priserna var helt okej.