Göteborg i September

Har ni något bra tips då vi ska ner till Götet några dagar i augusti?

Vi vet vad vi vill men något nytt vore ju kul. Så en fråga finns Delerium Café fortfarande kvar och vad har hänt på Rover?

Det var tre år sedan vi gjorde staden.

Amstel

:Beer4:

finns kvar, även om det inte är något av mina favoritställen. Då tycker jag att Rover definitivt är mer värt ett besök. I mitt tycke stans bästa pub. Pelle och Niklas har fått bra fart på stället.

Sedan du var här för tre år sedan finns ytterligare en nyöppnad Bishop's Arms. Den ligger på Järntorget i f.d. Gillestugans/Tullens lokaler. Där rekommenderar jag absolut att prova "Järntorgets Arbetarporter" (bryggs av Oceanbryggeriet endast för denna pub).

Prova gärna också mysiga "3 Små Rum" på Kristinelundsgatan 4 (finns i publistan).

:beer4:

Tack för upplysningarna!

Men Rovers utbud på hemsidan imponerade inte på oss, men gästkranarna kan väl vara värt ett besök.

:beer:

Amstel

Hup Holland

Rovers gästkranar ändras några gånger varje vecka, det är det som gör det så spännande att gå dit. Det fasta sortimentet på fatöl gör ingen speciellt lycklig.

Men om ni vill käka så rekommenderas deras burgare varmt. Lätt den bästa hamburgaren jag ätit någonsin, och det är något som jag fått många kompisar att erkänna efter att de testat på den.

Annars slår jag gärna ett slag för Haket. De har ett stort utbud av flasköl, både från svenska microbryggerier och amerikanska. Dessutom till priser som ibland är 50% jämfört med Bishop.
Är man sugen på att ta någon matbit så har samma ägare en sushibar vägg-i-vägg så man kan sitta på Haket och beställa in sushi. Perfekt!

Det låter bättre och Haket har vi redan planerat in. Vi har ju besökt Götet några gånger. Old Beefeter In skall också besökas.

Tack för tipsen!

Hup Holland

Jag kollade Hakets ölmeny precis och av prislistan att döma håller de avsevärt mycket lägre priser där än på pubarna i Sthlm. Kolla bara priserna på deras jänkeöl och ölen från Nogne som brukar kosta skjortan i Sthlm. Man kanske borde åka dit framöver?

Ja Haket's priser är oslagbara. Och utbudet är det sannerligen inget fel på. Mitt favvoställe nr 1 faktiskt.