Oppigårds late summer ale

I Lördags kväll provade jag Oppigårds late summer ale. Detta är ytterligare en lyckad öl från Oppigårds bryggeri. Det är ett fylligt smakrikt och välhumlat,dock med ett klent skum som snabbt försvinner. Förmodligen drack jag den alldeles för kall. (c:a 5 grader) Ett återköp är ett måste.
Är det några fler Ölfrämjare som provat detta öl?

Ha en fortsatt trevlig ölsommar!
Sven-David
Lund.

Blev ett par sådana öl till den grillade maten i helgen. Passade ypperligt till denna typ av mat. Ett mycket lyckat öl som jag ska köpa mer av!

Jätte gott öl! och det är kul att läsa i SB "Nyhetstidning" att all överjäst öl görs med vinjäst just i omdömmet med denna öl...
Morgan

Drack en Late Summer Ale i lördagskväll till den stekta köttbiten, det var alldeles perfekt. Man tackar och bugar för en god öl.

Jo, jag kan bara instämma med övriga, Late Summer Ale är riktigt trevlig. Det är iofsig alla Oppigårds öl så.. Vad jag förstår så är LSA i stort sett samma öl som deras Spring Ale (jag missade tyvärr den så jag kan inte jämföra).

Jag var faktiskt på besök på Oppigårds så sent som förra veckan, Björn är riktigt trevlig och visade oss runt på bryggeriet (hoppas vi inte tog upp för mycket av din tid Björn). De hade precis bryggt julölen och det kommer att bli något att se fram emot (torrhumlad med Centennial.. mums).

/Lasseg

PS. Kolla LSA på iglaset http://www.iglaset.se/dryck/18205-Oppig%E5rds-Late-Summer-Ale

Håller med er om att den är väldigt god! Drack den på Vinordic när man stod och dregglade vid Oppigårdsbordet.

Lasseg - Oppigårds Early Summer Ale och Oppigårds Late Summer Ale är det som är samma öl, ölet kallades ESA på försommaren när det endast fanns på fat.

Ja den var riktigt bra. Det blir förmodligen återköp i morgon.