ÖL I Götet

Det finns ÖL i Göteborg också!

Vi har haft nöjet att besöka Göteborg under några trevliga dagar och då förstås provat lite öl samt promenerat runt i staden. Då blir man ju både hungrig på mat och dryck. Det provades en del sorter men vi nämner bara de som vi fastnade för, man byter ju sortiment flera gånger under året på ”Gästkranarna”. Men först en VARNING om att kolla in sommartiderna samt sortimentet då alla ställen inte går för fullt!
Toppen för kroppen och själen är ÖL Hallen 7;an med en ljus och den andre mörk från Grebbestad på flaska!! Nu brukar vi bara vurma för öl från tappen MEN…….! Serverades en vältappad Guinness efter ett snack med personalen, MEN den gick inte upp i den klass som man får på några få ställen på Irland, alla har väl för bråttom i dagen samhälle?
ROVER med den fantastiska Haystack Wheat Beer från Lefthand Brew,, Samt Smörpundet som bara är så gött och inte att förglömma Oceans IPA. Rover har också en bra och trevlig (kunnig) personal med ett fantastiskt minne eller vad det nu var som gjorde att vi blev igenkända!?
Beefeater hade inget utöver det vi redan hittat men mycket bra och tilltagna maträtter.
Lång näsa fick efter en två timmar promenad där vi konstaterade att Plain Kitchen hade två dagar off men vi gav oss inte så lätt. Efter en ny två och en halv timmes promenad kom vi fram och kunde släcka törsten med en härlig Bitburger och en Ocean Porter. Resten av det vi suktat efter hade semester.
Arbetarportern på Bishop kan vi glömma, urk sa vi!

Amstel

:beer3: