Utgångnna öl fran Systembolagets fasta sortiment?

Vilka öl försvinner från Systembolagets fasta sortiment från den 1.10? Denna upplysning har försvunnit från Systembolagets hemsida. Detta har jag påtalat för Systembolagets kundtjänst,men inte fätt något svar. Är det någon Ölfrämjare som vet?

Sven-David
Lund

Ja det börjar vara dags att bunkra upp eventuella godbitar som försvinner ur sortimentet. Förra gången var det någon som fixade listan så jag hoppas verkligen att det dyker upp en lista den här gången också.

Jag har skickat ett mail till Systembolaget i frågan,men bara ett svar att frågan har gått vidare till beörd tjänsteman men ej fått något svar på min förfrågan om vilka öl som försvinner ut från det fasta sortimentet.

Sven-David
Lund

Har det konstaterats något ännu vilka öl som ska bort? Jag blir lite oroad när jag ser att Rochefort 10 är så gott som borta från alla bolag redan. Roch 8 finns dock kvar ännu och Roch 6 finns ju som tillfällig nyhet nån vecka framåt. Skulle tipsa en kompis om att det nu var möjligt att handla samtliga Rochefort (6,8,10) på bolaget för första gången(?) men det var ju ren lögn ser jag. Vore ytterst trist om R10:an försvinner, i så fall har jag missat det helt. Där kan man snacka om öl man borde bunkrat upp mer av.

/Mattias

Jag gjorde en tråd om rochefort 10an för ett tag sen då dom fortfarande fans kvar på bolaget och efter ett par dar så va dom slut Sad men istället för att va egoist så delade jag med mig av infon som jag fick av min leverantör ,,, Trapistes Rochefort 10 heter tråden

Men frågan är ju om dom utgår? Iofs ligger dom rätt högt i pris så dom säljer säkert inte jättebra men inte kan dom väl försvinna??? Vill verkligen ha en lista.

Enligt en initierad källa kommer Rochefort 10 att flyttas till modul T9, det vill säga beställningsbar i ental men normalt inte lagerhållen i butiker.

--
Den största svenskspråkiga ölbloggen? Ofiltrerat.