Gouden Carlolus cuvee van de keizer 2006

Jag öppnade en flaska Gouden Carlous 2006 i går men doften va förjävlig typ som övermogna frukter eller rättare sagt ruttna frukter och smaken va inte bättre den smakade ruttna frukter och tåbira , fråga är ska den smaka så eller har jag öppnat ett måndags ex . har ju 11 flaskor till ...

Vet inte vad jag ska tro om dem. Har iofs inte smakat någon från 2006 men jag öppnade min 2008 ikväll. Fick rysningar av den goda doften men när jag sedan drack av den blev jag ruskigt besviken. Kan inte påstå att den smakade ruttna frukter men jag hade väldigt svårt för den. Sen smakade den väldigt mycket jäst. Är det en öl som kräver lång lagring? Törs man köpa Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Rood 2008 som släpps i morgon eller blir jag lika besviken?

CVDK Rood är en helt annan öl. Den är ljus och på 10%.

Jag har inte haft några problem med någon årgång. Tycker möjligtvis att den kan ha lite för mycket alkoholsmak när den är färsk. Men jag har aldrig tyckt att den smakat illa.

Jag har druckit en bunt GCCVDK 2006 och alla har varit fantastiska. Den ska definitivt lagras minst 1 år innan man dricker den. Du måste ha fått ett måndagsexemplar. Den ska vara söt, vinös och alldeles, alldeles underbar.