Tokens Röklakrisporter

Hej alla Ölfrämjare

Nu har jag äntligen provat Tokens Röklakrispoter. Detta var ett av de bland godaste potrar som jag har smakat. Det finns inte ord att beskriva hur god den var. Ett stort TACK Morgan. Blir det någon relansering på Systembolaget? Vad för mat äter man till den? Själv drack jag den helt för sig själv,men kan tänka mig någon typ av chokladkaka eller ren mörk choklad.
Är det några fler Ölfrämjare som provat den?

Sven-David
Lund

Ja, Jag drack den på fat hos Akkurat i Stockholm för någon vecka sedan. Jag tyckte mig kunna känna alla tre smakerna, fantastiskt god och balanserad. Jag hoppas att flaskorna dyker upp på systemet igen, jag missade dem helt förra gången.

Hej, jag provade den på flaska för ett tag sen. En av de största besvikelsen i år !
Alldeles för mycket lakrits + rök, väldigt obalanserad. Hällde ut det mesta. Vet inte om denna flaska var representativ, hoppas att det var något fel på den !

Thomas

Jag drack den också på flaska och kan säga så här; Intressant smak upplevelse men inte min stil och på tok för dyrt (Bishop i Västerås)
Så denna kommer inte att köpas för eget bruk. Då är det bättre med en äkta schlenkerla!

:beer2:

Hup Holland

KUL!

Det är kul hur en dryck kan dela upp folks smaklökar:-)!

Törs man fråga vad Bishops i västerås tog för ölet?
Jag sålde den för omkring 11 kr och brill lägger på ca 5 kr för sälj och frakt från bryggeriet till pub..

På systemet kostade den lite över 30, det innebär att Staten tar hälften..

En del krogar lägger på för mycket och skyller på att vi småbryggerier är för dyra....
Morgan

Tja Morgan , jag tar 89kr för den men principen är ju 3,5gg inköpet det är därför jag tar så mycket för den men ändå inte 3,5 . Däremot lär ju bishop ta mycket mycket mer "misstänker jag"

Men 16 kronor från brill kan man alltid diskutera Wink

Ang att microöl är för dyra på krogen så tycker jag att du har suveräna priser och då kan jag ligga lägre på dina produkter än tex dugges som är dyrare, samt att hitta kvalitets öl från microbryggare på billiga "hak" gör du inte och därför blir dom dyrare när dom hamnar på bishop,ot,eller akkurat, dom tar helt enkelt ut sin rätt att ta för mycket för era öl sorter .
(ursäkta formulering och stavning)

Tack för en underbar rök lakrits porter
Mvh Sorbon Bromma

priser

Hej du!
nu tog jag inte med alkoskatt och moms som tillfaller staten..

70kr på Clusterbomben är inte dyrt, här på Öland kan man få betala 69 kr för en guinnes som görs i milljard? tals med liter, jag gör ca 35000 liter...

Kul att få höra att man ligger någorlunda rätt i pris!

Morgan

Girighet kallas det när man tar ut 69 kr för en guinnes som ändå kostar ca: 32kr litern och sen så tillkommer det rabatter .

Ölands öl 65kr och långe Jan 65kr fast token från öland tar jag 75kr men vad tycker du om priset för rök lakritsen ???

Jag vill främja microöl och därför försöka att pressa priserna så att de vanliga "storstark" drickarna ska få chansen att prova kvalitet för en rimlig peng Smile

Special pris 79:- ordinarie vet jag inte.

Token smakar BÄST på Lilla Puben och på fat! Men de har så fantastisk bra temperatur på flaskorna så det slank ner en hel del!

:beer3:

Hup Holland

Ändan till för några år sedan tyckte jag alls inte om denna öltyp. Efter en ölprovning med Glorias Brewclub och Svenska Ölfrämjandet i Lund där det provades Porter och olika mörköl lärde jag mig att uppskatta den. Dä vidgades mina smaklökar. Sedan dess älskar jag denna öltyp.
Sven-David
Lund

Sidor