Botten upp, nytt sätt att tappa upp öl

Hoj!

En firma har uppfunnit ett sätt att tappa upp "en stor stark" från botten istället för att hälla i ölen, på det viset ska man kunna tappa upp 10 öl på lika många sekunder. De riktar sig mot sportarenor och liknande där trycket är högt på att leverera ölen fort.

Läs mer och se video här: http://foodbev.com/ArticleDetail.aspx?contentId=1778

/Tobbe

Tydligen sitter det en ventil i botten på muggen.

Målgruppen är som sagt de som snabbt behöver tappa upp många "en stor stark".

Hmmm jag har redan stöt på denna typ av upphällning fast inte så som den ser ut !
Min kusin ville ta in en liknande maskin till sverige och vara generalagent för den men jag vet inte hur det har gått ? för mig som krögare är denna helt ointressant pga den mängd vi serverar och att jag inte tror att den kommer att funka med dom typer jag serverar..

www.extremchili.se
www.sorbonweb.com