Avantgo tas bort

Jag kommer att ta bort det rudimentära Avantgo stödet som har funnits. Det verkar inte som om någon använder det längre. Det har nämligen inte fungerat sedan uppgraderingen och ingen har påpekat det... :evil:

Ni får några veckor på er att läsa detta innan det försvinner. Smile

Å, gör inte det, snälla... Smile Jag har faktiskt inte en aning om vad Avantgo gör. Kunde liksom inte låta bli. Så ta gärna bort det. Men kan ta tillfället i akt att tacka berörda som jobbar med hemsidan. Idéelt arbete är inte alltid glamoröst men jag är väldigt glad över hemsidan och dess funktioner. Tackar, tackar, webmaster och ni övriga.

/Uffe

Tackar!

Det var precis en sådan kommentar jag hoppats på Lol

Söker man på Avantgo får man upp detta. Men vi som använde det en gång i tiden har slutat nu. Supporten har blivit sämre under åren. Nu är det i stället RSS och on-line som gäller. Dirol Idag ligger det närmare till hands att göra en css-fil för "handheld" media. :-?

Notera det låga numret på sidan, 103, det var alltså något som användes när hemsidan var ny. Själv använder jag fortfarande min Palm, men jag kommer nog att flytta över allt till min telefon vad det lider. Största problemet är att jag har ca 1400 öl som jag provat liggande i min Palm i en databas som kommer att behövas flyttas... Sad

--
Webmaster