Var med och dela ut nya pubguiden i Stockholm

Snart kommer en ny upplaga av vår bejublade Pubguide Stockholm. Förhoppningsvis nån gång runt midsommar försöker vi få den klar. Och då vill vi naturligtvis få ut den på stan så fort som det nånsin går.

Det skulle vara toppen med lite frivilliga - alla kan väl inte som jag vara bortresta under juli.

Jag har ett drygt 100-tal adresser som vi vill sprida den till, 80 hotell och vandrarhem samt de 30 deltagande pubarna. Adresserna är utspridda över Stockholm, men även i exotiska områden som Nacka och Upplands Väsby finns hotell som kan vara intresserade.

För att man inte ska behöva få ett nejtack när man vill lämna i receptionen kommer jag att skriva till samtliga hotell och fråga hur mycket de vill ha. Troligen kommer någon att svara att de inte vill ha några ex alls.

Men medan jag väntar på detta och på att foldern ska bli klar för distribution skulle jag gärna få några frivilliga - ju fler desto lindrigare jobb. Svara på detta mejl och berätta vilket område du kan ta hand om. Ge gärna några alternativ, ifall det skulle bli väldigt många som vill dela ut i Gamla Stan eller så.

Efter den första utdelningen kommer jag att skriva till mottagarna en gång i månaden och fråga om de vill ha fler exemplar. Detta har fungerat bra i vår.

Jag ser fram emot att du kontaktar mig.

Sommarhälsningar
Gunnar H

Du har fortfarande chansen att göra en insats för Ölfrämjandet genom att anmäla dig som distributör.

Vi har precis fått den första leveransen från tryckeriet och står beredda att sprida dem så fort som möjligt.