Hallå Hisingen skriver om öl

I senaste numret av lokaltidningen "hallå Hisingen" finns två delar som handlar om öl.

Dels skriver gästkrönikören Lisa Lundgren på sid 4 om "En pub i varje gathörn..." om sitt besök till London.

Dels håller mittuppslaget två sidor med ölprovning, sid 20 och 21, benämnd "Hallå-Tidningarna testar!" samt underrubriken "Goda öler för alla smaker", text av Cecilia Lee Johansson.

Senaste numret kan hittas på följande länk:
http://www.media-konsult.com/images/stories/pdf/halla_tidnin...

Den nås i sin tur från följande sida:
http://www.media-konsult.com/index.php?option=com_content&vi...

Fantastiskt roligt att min lokaltidning skriver om öl, samtidigt tråkigt att man i bägge artiklarna kan läsa något i stil med "att kall öl egentligen är godare" samt "även om den självklart är godast kall".
Det kliar i fingrarna att få skriva lite mer om att den inte skall vara för kall, samt hur smakerna utvecklas med värme, ibland till det bättre, samt egentligen bara till det sämre om ölen i sig har lägre kvalitet.

Men men, man får nöja sig med det lilla kanske, ibland måste väl till och med jag inse att alla inte är lika sjukt nördiga som mig själv?
Sedan får jag väl någonstans inse att det är personliga reflektioner i texten, men står det i skriven text ser det så mycket ut som en självklarhet att jag är rädd för att det än mer präntar in detta "faktum" i stackars ovetnade kommande öldrickares medvetanden.

Kan det leda till att några fler provar några nya öl för smakens skull istället för att köpa sin vanliga kasse med *insert random kass billig ljus lager here* så är det underbart.

Nu måste jag börja läsa den tidingen då den kommer, råkade bara se mittuppslaget då jag la ut tidningen för att putsa skorna...