Ölresa med Sällskapet Malte: Charlis Brygghus 14/4

( )

Tid: Lördagen den 14:e april, kl. 11:00
Plats: Upphämtning med buss från Gustav Adolfs Torg (utanför Bishop’s Arms) i Malmö och Clemenstorget (nära Centralstation) i Lund.

De senaste åren har där börjat dyka upp ett antal skånska mikrobryggerier i Skåne, så nu tyckte vi att det var dags att Sällskapet Malte besökte ett av dem. Årets ölresa går därför till Charlis Brygghus strax utanför Kristianstad.

Vi börjar med ett besök på Systembolaget i Kristianstad, där de som är intresserade har möjlighet att handla Charlis öl. Efter det åker vi ut och besöker bryggeriet där vi får en rundtur med bryggaren Kasper Schönhult. Kasper följer sen med oss till den lokala bykrogen där han håller ölprovning för oss med sin öl. Där kommer också att finnas möjlighet att äta där för de som är intresserade. När vi är klara där kör bussen in till Kristianstad där vi besöker ett par lokala krogar. Framåt 20-tiden går sen bussen tillbaks till Malmö.

Anmälan och Betalning

Priset för ölresan är 400 kronor för medlemmar och 450 kronor för övriga. I priset ingår bussresa med charterbuss, bussöl, samt en ölprovning av Charlis öl.

Bindande anmälan senast tisdagen den 10:e april till:
Tomas Lindohf på 0730 69 17 16,
Jonas Carlsson Stroh på 0703 55 69 63,
via e-post till styrelsenatsallskapetmalte.net,
eller på Facebook.

Betalning till Sällskapet Maltes plusgirokonto, 171 54 56-8.

Välkommen!

Sällskapet Maltes Styrelse