Eklöf Per

Blinier med löjrom och smetana – Med öl i maten (4/2013, sid 25) + (3/2016, sid 32)
Den användbara portern i julmaten: Renlevergryta/Kavring/Mamma Inga-Gretas Julmumma/Chokladkaka – Med öl i maten (4/2012, sid 23)
En deltagares berättelse (3/2003, sid 5)
Festlig höstmeny för fyra personer – Malt & Mat (3/2015, sid 32-33)
Fiskmästare Pers gravlax – Med öl i maten (1/2013, sid 28)
Fisksoppa med Oud Beersel – Med öl i maten (4/2008, sid 7)
Fläsklägg med kålrot och morot – Med öl i maten (4/2011, sid 41)
Gravad strömming/Brännösill/Pepparrotsgravad strömming – Med öl i maten (2/2007, sid 13)
Grillade fiskspett –Malt & Mat (3/2016, sid 32)
Grillad högrev och grillad Seabream/Uer – Malt & Mat (2/2015, sid 32-33)
Grillad sejfilé eller gösfilé med fänkål – Med öl i maten (4/2006, sid 11)
Grillad ölmarinerad entrecôte och grillade ugnsgrönsaker – Med öl i maten (2/2012, sid 40)
Gråskäggets renskav/souvas med rotmos – Med öl i maten (4/2009, sid 29), (4/2013, sid 25)
Gubbröra – Med öl i maten (2/2013, sid 24)
Gädda i veteöl – Med öl i maten (2/2008, sid 24)
Högrev kokat i öl med grönsaker och korngryn – Med öl i maten (3/2008, sid 15)
Jämtlands tiotaggade älggryta – Med öl i maten (3/2007, sid 28)
Kall fläskkarré till buffé och potatissallad – Med öl i maten (2/2010, sid 39)
Kriek-kokta päron (4/2013, sid 25)
Kål, korv och öl passar ihop!: Oktoberfestkorv med surkål – Med öl i maten (3/2011, sid 39)
Lökströmming/Rullströmming – Med öl i maten (2/2011, sid 35)
Med Carnegie Porter i maten: Lag/marinad till stek /Chokladmousse/ Julmumma – Med öl i maten (1/2010, sid 42-43)
Med öl i soppan: Mährisk ölpotatissoppa – Med öl i maten (1/2012, sid 37)
Med öl i soppan: Rökt soppa med öl – Med öl i maten (1/2012, sid 37)
Moules marinières – Med öl i maten (1/2014, sid 44)
Musslor kokta i öl – Med öl i maten (1/2007, sid 18)
Pers fyrarättersmeny till nyårsafton: Tunnbröd med pepparrotsost och renstek/Räk- och musselsallad/Ragu på slätvarsfilé/Krisp och pepparkakor med ost och frukt – Med öl i maten (4/2010, sid 37)
Pers julskinka/Mammas julmumma/Röd julsnaps/Hannelis julbröd – Med öl i maten (4/2007, sid 38) + (4/2015, sid 34-35)Porterbrässerade oxrullader – Malt & Mat (4/2016, sid 39)
Porterinlagd finskt rågbrödpanerad strömming – Malt & Mat (4/2016, sid 38)
Påskmarinerad ansjovis – Med öl i maten, (1/2013, sid 28)
Renskavsragu – Med öl i maten (1/2014, sid 44)
Råglimpor – Malt & Mat (4/2016, sid 38)
Stekt fiskfilé med korngrynsotto och grönsaker – Med öl i maten (3/2013, sid 36)
Stekt rödspättafilé med currypurjolök/Äppelkompott – Med öl i maten (3/2009, sid 29)
Stockholmsnytt via e-post (1/2015, sid 38)
Strömming och ölbål – Med öl i maten (2/2009, sid 28)
Så här lagar du mat med öl! – Malt & Mat (1/2016, sid 36-37)
Ugnskokt gädda med ägg- och persiljesås/pepparrotssås – Med öl i maten (1/2011, sid 31)
Varm sallad – Malt & Mat (3/2016, sid 33)
Veteölsill – Med öl i maten (2/2013, sid 24)
Älggryta med porter, katrinplommon och äpplen (3/2012, sid 28)
Älgpannbiffar med lök och svartölssky – Med öl i maten (1/2008, sid 32)
Ölpannkakor med citroncrème fraiche och ölbalsamico – Med öl i maten (3/2013, sid 36)
Översikt av finska mikrobryggerier (3/2008, sid 17)
”En ölfrämjare”: En Ölfrämjares dagbok från Belgien Maj 2002 (2/2002, sid 6-9)
En ölfrämjares dagbok, London & Great British Beer Festival augusti 2002 (3/2002, sid 10-12)