Belgisk ost på SB&WF

( )

Belgodelis ostar kommer att kunna köpas på Ölfestivalen i Nacka tack vare ett samarbete med vännerna på Äkta Cider. Vid några speciella tider, som kommer att kommuniceras lämpligen via Facebook, kommer Belgodeli (An) att finnas i deras monter i hall 2 (Taste Experience), och då kommer ni att kunna köpa bl.a. Chimay- och Herveostar. Och inte minst prova en riktigt god och "äkta cider"!

Skulle ni se detta och vilja beställa en ost redan nu så att ni är säkra på att få tag i en så svara gärna på Belgodelis Facebooksida alt. maila infoatbelgodeli.se senast söndagkväll 9 september då jag kommer att beställa ost på måndag den 10e.
Mvh, An

Belgodelis ostar kommer att kunna köpas på Ölfestivalen i Nacka tack vare ett samarbete med vännerna på RIKTIG CIDER, monter 108 i hall 2 (Taste Experience,)
Fredagar samt lördagar kommer jag att finnas där mellan kl 17-19, och då kommer ni att kunna köpa Chimay à la bière, Chimay Grand Cru, Chimay Poteaupré, Herve à la bière och Oud-Brugge samt sirop och senap. Montern är för liten att ha provsmakning på ostarna men det kommer att finnas tillfälle att prova riktigt god och "äkta cider" med en ostbit till!
Välkomna dit!
An och ostarna

belgodeli