Inlagt av mrr_bean som
Hej
Jag undrar om någon har koll på det här:
Jag driver egen restaurang och jag tycker det hade varit roligt att kunna sälja öl som bryggs på restaurangen. Någon som vet om det ens är lagligt? om det är, vilka tillstånd som krävs för det? vad det skulle kosta? och är det värt den kostnaden för att sälja några liter hembryggd öl?
- Logga in för att kommentera
"Inga problem"...
Hejsan!
Det finns reastaurangen som redan gör det. Så det är fullt möjligt att göra det. Jag har tyvärr inte fullständig kontroll på vilka tillstånd som krävs men det skall ju gå att ta reda på. En annan komplikation kan vara att du redan har ett avtal med ett stort bryggeri och de kan de ha åsikter om vad de tycker att du får göra och inte...
Om du vill kan du få reda på några ställen som gör precis det jag tror du vill göra.
Om det är värt det, ja, fråga du mig så är svaret: JAAA!!!!
PS: Rent legalt är det inte "hembrygd öl" DS
Mikroöl på restaurang
Ta ett snack med Benny Sundberg på ZiP Technologies Ltd, han har full koll på läget & kan även hjälpa dig med utrustning.
zipbier.com
Phone: +46 0 735 30 2011
E-mail: benny
MVH
Johan Perup