Information från styrelsen

Information från styrelsen.

Motionsdaxs!

SÖ logotyp Nu är det tid att börja fundera på om du vill ta upp något på Svenska Ölfrämjandets Årsstämma 2015!

De som är medlemmar i Svenska Ölfrämjandet kan skriva motioner. En motion kan handla om allt som berör föreningens verksamhet. Motionerna skall vara styrelsen tillhanda senast den 1/1-2015 för att tas upp på årsstämman.

Stockholm Beer o Whisky Festival 2013

SBWF logga Du har väl inte missat att det nu börjar bli hög tid att anmäla dig om du vill hjälpa till på Stockholm Beer & Whisky Festival? I år är det helgerna 26-28/9-2013 och 3-5/10-2013. Det finns fortfarande en hel del pass att välja på så det är bara att gå till anmälningsformuläret och anmäla dig Smile

Svenska Ölfrämjandets Guldpinnar 2013

SÖ logotyp Vid Svenska Ölfrämjandets Årsstämma 2013 delades traditionelt årets Guldpinnar ut. I år premierades de personer som driver vår verksamhet i Göteborg, Annika Lindow och Sven Nilsson, en av Sveriges fantastiska mikrobryggare, Thomas Bingebo och slutligen den som driver verksamheten i Lund, Johan Perup.

Vi gratulerar dem alla till sina respektive Guldpinnar!

Motionsdaxs!

SÖ logotyp Nu är det tid att börja fundera på om du vill ta upp något på Svenska Ölfrämjandets Årsstämma 2013!

De som är medlemmar i Svenska Ölfrämjandet kan skriva motioner. En motion kan handla om allt som berör föreningens verksamhet. Motionerna skall vara styrelsen tillhanda senast den 1/1-2013 för att tas upp på årsstämman.

Bryggeribesök på Strömsholms Brygghus

SÖ logotyp Du har väl inte missat att vi åker till Strömsholms Brygghus den 3/3-2012? Det finns fortfarande möjlighet att följa med. Strömsholms Brygghus har numera flyttat bryggeriet till Köping. Det gör att vi denna gång kan besöka även själva bryggeriet vilket vi inte gjorde förra gången! Som vanligt utlovas ett trevligt besök!

Sidor

Prenumerera på RSS - Information från styrelsen