20 frågor - Vilken öl?

Då är vi igång igen. Sorry att jag inte hade varit inne igår men jag brygde öl och hämtade skåp hela dagen men nu är vi som sagt igång igen. Jag ger inga ledtrådar så får vi se om alla 20 frågorna behövs denna gången.

Okej, jag provar ett långskott:

Är det Ridgeway Seriously Bad Elf?

Nätet börjar dras åt, söder om 52:a breddgraden i England, under 10% men kan bli mer med tiden... Hmm
Gales Prize Old Ale
bryggd i Horndean (N 51°) 2004
står i min källare och jäser på - kan det vara den du tänker på?

Om man jmf med min slutledningsförmåga för att komma fram till rätt svar så är jag imponerad här. RÄTT SVAR. Blev lite fundersam på hur jag ev. skulle svara på frågor eftersom den idag bryggs hos Fuller (tror jag) även om den fortfarande slutlagras nere i Horndean. Jag tror att min i källaren är en 2004 också. Prize Old ale är min inkörsport till Barley Wines. Vi var några som skulle åka ner till Göteborg för några år sedan och vi skulle alla köpa en öl var att ha med på tåget ner. Jag beställde två flaskor Prize Old Ale för att ha med ner men ändrade mig när jag såg storleken samt att det var vinkork!!! En underbar öl i mitt tycke då, undrar hur den kommer att smaka när jag väl tar den?

/Uffe

Öl är kultur
www.karlstromsmalt.se

Jag höll på att öppna en flaska förra helgen till några ostar, men så kände jag mig lite ämlig, ställde in ostarna och därmed ölen. Men det ska nog bli av snart - jag har två flaskor, så en kan få bli kvar några år till om det känns rätt.
I dag är jag glad för jag fick tag i två Chimay 1999!
Till i morgon ska jag tänka ut något trevligt att gissa på. Håll ut!

Sidor