Göteborg

Det i Maltensen omskrivna haket Cafe Delirium lyser med sin frånvaro på nätet.Nå'n som vet något förutom vad som stod i tidningen?

Var kan man dricka Dugges brygder?Det står inget på deras hemsida ännu.

Tacksam för snabbt svar.

Jag gick förbi Delirium igår fredag 1 juli. Hantverkare höll på och jobbade för fullt där inne. På skyltarna utanför stod att de öppnar i juli, men i mina ögon såg det lite optimistiskt ut. Fast de kanske hinner klart innan juli är slut, vad vet jag.

Det senaste jag har hört är att det skulle öppna i september. Det är dock andrahandsuppgifter.
Lars Bergvall
Stockholm

Lars Bergvall
Stockholm

Det verkar som Beefeater Inn på Plantagegatan blir först ut.
Några fat Avenyn Ale levererades dit igår. "Efter helgen" är det
något otydliga citat som krögaren angav ang. inkoppling.
Om man dricker ut deras nuvarande gästöl fort, går det kanske snabbare. Smile

Ett tänkbart alternativ till att bli först ut kan Lerjedalens
golfkrog vara, men det är samma sak där, deras nuvarande fat med
mörk lager ska ta slut när som helst. Där kan det tänkas bli
Gustafs finger som rinner istället. Sista ordet är inte sagt.

På hemsidan kommer krograna som serverar Dugges komma upp efter hand.

Niklas

Rover har också fått Avenyn Ale levererade, skall förhoppningsvis finnas på någon kran i slutet av veckan.

Nu ringde Beefeater-krögaren och lät meddela att de kopplat in
en kran med Dugges Avenyn Ale!

Så bege Er dit om Ni är nyfikna!

Vad roligt att Du tycker om Avenyn! Nu finns även Gustafs Finger, en "strong bitter". Både Beefeater och Bishop's Arms (nya stället, på avenyn) har redan kopplat in den om jag fattat rätt.

Riktigt roligt är det att Beefeater efter första veckans succé för
Avenyn säger att vi får en fast kran där, d.v.s. vi har eskalerat förbi gästkranen! De första fyra faten försvann nämligen mycket snabbt!

Övriga ställen som har Dugges är nu också Rover, samt Bishop's Arms
vid domkyrkan. Lerjedalens golfkrog kommer igång först nästa vecka någon gång.

Om Ni tycker om Dugges, så försök få ert favoritställe att ta in det.
Ju fler ställen som för ölet, desto större chans att bryggeriet överlever, förstås.