Vem har klantat sig den här gången?

Bière Nouvelle har bara kommit till två (2) systembolag i Stockholms län. Vem är klantskallen den här gången? Ska det vara så omöjligt att sköta det här ordentligt?
Lars Bergvall

Efter att ha tittat lite på det hela tror jag att det hela är en olycklig kombination av en liten importör med egen distribution parat med en valborgsmässohelg och det faktum att ölen inte skulle finnas på så många Systembolag från början då det inte fanns så mycket.
Men sist jag kollade så fanns det kvar hos både hos importören och på varudepån. Så beställ eller köp direkt. Jag är mycket nyfiken för jag känner mig inte direkt hemma bland biere de garde

Biere Nouvelle har nu dykt upp i 14 butiker i Stockholms Län. Per Ahlin skrev om ölnyheter i DN igår och kommenterade även han att Biere Nouvelle inte gick att få tag på. Men nu finns den alltså i några butiker till.
Slottskällans Belgodubbel har också dykt upp i fler butiker nu jämfört med lanseringsdagen. Tydligen så kan man inte vara säker på att hitta all öl den dag den lanseras. Men den som orkar vänta har tydligen tur ibland...

Tyckte den var riktigt trevlig även om den inte spöar Saison Dupont som är min klara favorit den här månaden. Just nu fanns det dessutonm rätt mycket av båda två lite här och där så passa på innan de tar slut.