Sveriges Ölbryggerier : en reseguide?

Är det ngn som läst boken som enligt uppgift kom ut 15/4-08?

men bläddrat har jag i bokhandeln. En lite småtrevlig bok men den kändes inte allt igenom livsviktig. Jag vet egentligen inte varför men man fick nästan känslan av att människan som har skrivit inte har varit på plats utan bara intervjuat per telefon. Nu tror jag nog att så inte är fallet men ändå fanns liksom den känslan där. Jag kommer kanske köpa boken, bara för att jag vill ha allt...

/Uffe

Öl är kultur
www.karlstromsmalt.se

Johodå - jag har personligen varit runt till nästan alla.
Det är bara 5 eller så som av olika skäl inte tar emot besökare och då tyckte jag inte det var ngn idé att åka som författare heller.
Besöken gjordes under hösten/vintern 07/08 så det är nya bilder och intervjuer med bryggarna.

Hälsar
Lotta
författare till boken Sveriges ölbryggerier
som självklart är ett måste i varje ölälskares bokhylla *ler*

I dag såg jag boken på Gleerups i Lund.Den såg klart intressant ut. Boken kommer att köpas in snarast. Borde inte boken kunna köpas genom Svenska Ölfrämjandet?

Sven-David
Lund

Nu är den inköpt. Den är redan halvläst. Boken är bra. Köp den.Detta är förmodligen den enda bok som kortfattat avhandlar hela den Svenska bryggerinäringen.
Ett värmt tack till författaren. Bryggerinäringen utvecklas hela tiden. Jag hoppas att Du uppdaterar boken om något år annas blir den inaktuell.

Ar det fler ölfrämjare som köpt boken? Tacksam för kommentar.

ÖLhälsningar
Sven-David
Lund

Tycker att boken är helt ok, även om det hade varit skönt att slippa alla annonser i boken. Dessutom förekommer det ett rykte som säger att författaren velat ha betalt för att skriva om bryggerierna, men det kanske inte stämmer? Vad säger författaren själv?

Ska man inte ha betalt när man utför ett arbete?
Eller hur menar du?

Av mig fick hon rejält betalt i form av ett glatt humör när hon var här!

Morgan

Självklart ska man ha betalt om man utför ett jobb. Men ryktet (ständigt dessa rykten) säger att hon ville ha betalt av bryggerierna för att de skulle få vara med. Men ingen blir gladare än jag om det inte är sant. Att pubarna har pröjsat för sina annonser är en annan sak.

Keep up the good beer, Morgan!