Tokens Röklakritsporter....

Den 15 september är det lovat att SB ska ta in 600 flaskor av Tokens röklakritsporter...

Morgan

Hej
Vilka Systembolag kommmer att lagerföra dem? Kommer de att finnas på Systmbolagets Vinkällarbutiker? Kunde inte Dina andra öl finnas där så man kan beställa dem styckevis?
Är det någon Ölfrämjare som vet?

Sven-David
Lund

Nu gör jag bara en kvalificerad gissning, men: 15 innebär ett "mitt-i-månaden-släpp". Alltså främst tillgängliga i vinkällarbutikerna i Stockholm Göteborg Malmö, men också i mån av tillgång beställningsbara styckvis från andra butiker.

--
Den största svenskspråkiga ölbloggen? Ofiltrerat

Bark har helt rätt, Tokens Röklakritsporter kommer att i första hand släppas i de tre specialbutikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö, och sedan till andra butiker i mån av tillgång.

De ordinarie produkterna får enbart säljas på hyllan i den lokala SB-butiken (i det här fallet Färjestaden på Öland). Den möjligheten tillkom så sent som i juni och är i alla fall ett steg i rätt riktning. Sedan har vi också hört ryktas att Token ser fram emot en fröjdefull jul..

Till sist, är inte etiketten till Tokens Röklakritsporter underbar? Smilehttp://www.storstark.nu/humle/uploads/images/roklaris08.jpg

Hälsningar,

Marc Schuterman
Brill & Co (distribuerar Ölands Gårdsbryggeri)

Kommer att finnas på Sorbon i bromma , beställde 2 lådor av Jonas på brill så förhoppningsvis så fins dom snart i kylarna Smile