Ekfatslagrad Järntorgets Arbetarporter Forts

Fredagen den 16/1 är det premiär för Ekfatslagrad Järntorgets Arbetarporter på Bishops Arms Järntorget, Göteborg. 10 liter kommer att finnas tillgängligt för en första provsmak av denna dryck. Först till kvarn gäller Smile

OCEAN EKFATSLAGRAD JÄRNTORGETS ARBETARPORTER
BU:60
Humle: Pilgrim, Perle, Bramling Cross
Malt; Maris Otter Pale Ale Malt, Choklad, Svart, Karamell, Kristall, Vete samt Rostat Korn.
Lagrad på; Jack Daniels Ekfat
Tid; 1 månad

Hälsningar

Thomas Bingebo
Bryggare
Oceanbryggeriet, Göteborg

Om informationen fortfarande stämmer öppnar de kl.15.

Jag är på plats strax efter kl.16 och gnoffen kommer vid 17.

Ses där!

En intressant upplevelse. Den redan komplexa arbetarportern i en ny version, där en svag vaniljton och en tydlig ekkaraktär ytterligare ökar den sammansatta doft- och smakbilden. Mums!
johan
göteborg

johan
göteborg

Nog var det vaniljton alltid, kanske inte vad jag skulle ha kallat svag men inte heller den kokosliknande vaniljtonen som innis&g har. Läcker öl men jag vet inte riktigt vilken jag gillade bäst. Ekfatslagrad eller vanliga. Båda goda ska poängteras. Tack Ocean för en trevlig provning där vi sattmed en slatt av varje. Tack alla Göteborgare som sparade så att jag kunde smaka på lördagen.

/Uffe

Öl är kultur
www.karlstromsmalt.se
http://gronahuset.wordpress.com/

Resterande Ekfatslagrad Järntorgets Arbetarporter kommer att tappas upp i veckan. Bishops Arms Malmö kommer att få en cask (9 gallons/41 liter) av denna dryck. Förutom detta levereras EKO Pale Ale och India Pale Ale på cask inom kort till Bishops Arms i Malmö. Det som blir kvar av den Ekfatslagrade Järntorgets Arbetarporter kommer att sättas på fat. Vet bara att ett fat kommer att sparas till porterfestivalen senare i år, i övrigt får Ni kolla in Bishops sortiment och se när den kommer på. Kommer att sätta en andra laddning på ekfat direkt.

Thomas Bingebo
Bryggare
Oceanbryggeriet Göteborg
www.oceanbryggeriet.se