Special öls provning

forum
Tid: 
fre, 2009-08-28 19:00
Plats: 
Lund

Vi provar specialöl på Glorias kl: 19,00.
Priset är 250:- för SÖ medlemmar och 300:- för övriga.
Nytt är att mat ingår i priset.
Anmälan till beertasteatbrewclub.se

Kommentarer

Anmäler man sig någonstans eller är det bara att komma och betala på plats?

Hej
Du kan anmäla dig till beertasteatbrewclub.se och betala på plats.
Må gott
Lasse

Hej alla glada. Vi närmar oss nu en ny säsong med Gloria´s Brewclub (det är faktiskt det 14:e året vi är inne på)

År 1995 drog vi igång en klubb för likasinnade, Glorias Brewclub. Klubben har idag ett 70-tal ”medlemmar” som träffas regelbundet på Glorias och testar alla möjliga sorters öl.
Vi är ett antal entusiaster som tycker det är jättekul med öl, Vi har satt ribban lågt så att alla ska känna sig välkomna

Glorias Brewclub, ”ingår” i paraplyorganisationen Svenska Ölfrämjandet & anordnar ölprovningar på restaurang Glorias nästan varje månad. På testmenyn står allt från enklare ölsorter till mer utmanande märken från t ex Ryssland, Belgien och Asien.
Vi brukar testa mellan fem och tio ölsorter, ofta med något slags tema. Under hösten testar vi t ex Barley Wine och julöl. Glorias Brewclub arrangerar även resor till intressanta bryggerier, festivaler och andra tillställningar med anknytning till öl.
I september ska vi t ex besöka Stockholm Beer & Whisky Festival, en av världens bästa ölfestivaler

Till det facila priset av 250 kronor (300 kr om man inte är medlem i Svenska Ölfrämjandet) får man såväl öl och mat som trevligt sällskap och intressant kunskap om öl. Anledningen till att vi har lagt in mat i provningarna är för att vi under alla år fått ha provningar på Gloria´s & då vi känner att Josef bör få något i utbyte av oss för att vi får hålla till i lokalerna.

Börjar det vattnas i munnen? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta Glorias Brewclub , gå in & kolla mer på www.brewclub.se.

Missa inte att gå in och anmäla er till fredagens provning där Benny & Lasse har lyckats få fram en mängd riktiga godbitar.

Special öls provning
Börjar: 2009-08-28 19:00
Vi provar specialöl på Glorias kl: 19,00.
Priset är 250:- för SÖ medlemmar och 300:- för övriga.
Nytt är att mat ingår i priset.
Anmälan till beertasteatbrewclub.se
Njut av livet
Johan Perup