The Beer Project - lite nytt från Skåneland

Lite spännande läsning om vad som händer i Skåneland (& lite ölreklam) & info om vad vi alla kan se fram mot...

http://www.thebeerproject.se/

Mvh/ Johan Perup

Vill du vara med när Malmö får sitt första pubbryggeri?
Pubar har vi gott om i Malmö och bryggerierna har avlöst varandra. I Malmö Brygghus bryggdes öl redan 1898 och 2010 tar vi upp traditionen igen och kombinerar bryggeri och pub med eget öl i tappkranarna.

Du får nyheter och kuriosa om bryggerier förr och snart!
I nyhetsbrevet kan Du följa utvecklingen från tomt tornrum till komplett bryggeri. Du kommer regelbundet att hållas uppdaterad om medlemsaktiviteter, byggeri och bryggeri. Dessutom delar vi med oss av de skatter vi hittat i arkiv och privata gömmor.

I testpanelen får du provsmaka ölsorterna före lansering!
Som medlem välkomnas Du att delta i de två testpanelerna – en möjlighet att vara med vid slutjusteringarna av smak, konsistens och rekommenderad temperatur innan de slutgiltiga recepten klubbas! Vi strävar efter att i möjligaste mån använda närproducerade råvaror i produktionen, dels av miljöskäl, men också för att tillfredsställa skånska smaklökar.

Du får inbjudan till invigningen av Malmö Pubbryggeri!
Som fullvärdig medlem i The Beer Project bjuds Du in till Invigning av bryggeriet och puben innan dörrarna slås upp för allmänheten i november 2010.

Du får medlemsrabatt i baren!
Din medlemspin symboliserar Ditt engagemang i de första ölbrygderna och med den på rockslaget i puben får du
15 % rabatt på bryggeriets öl i tre år (stödmedlem ett år).

Medlem
För 1.000 kr kan Du nu bli medlem i The Beer Project. Medlemskapet inkluderar rundvandring i bryggeriet, deltagande i två testpaneler och kontinuerliga uppdateringar via nyhetsbrev. Under tre års medlemskap får du rabatt på bryggeriets öl när puben öppnat 2010. Bli medlem nu!

Stödmedlem
Vill du vänta med engagemang, men ändå få medlemsrabatt i baren när puben har öppnat? För 200 kr kan du bli stödmedlem i The Beer Project och få nyhetsbrevet och en medlemspin som ger Dig 15 % rabatt på Malmö Brygghus öl när puben öppnar nästa höst. Stödmedlemskapet gäller även under 2011.
Bli stödmedlem nu!