Stockholm Beer and Whisky Festival 2014

SBWF logga SBWF logga Medlem - nu är det snart dags igen - tiden går fort!

Du som är ölintresserad vill väl inte missa en gratischans att uppleva en av årets stora ölaktiviteter, Stockholm Beer and Whisky Festival. Dessutom gör du en insats för din förening. Anmäl dig snarast!

Du betalar ingen entréavgift den dag/de dagar du medverkar. Du kan medverka på två sätt förutom att du får möjlighet prova öl. Du kan i vår monter diskutera öl, berätta om oss, värva medlemmar, sälja prylar, m.m. eller medverka vid den öltävling som äger rum under festivalen. Indelningen i pass framgår av anmälningsformuläret. Du som vill medverka anmäler dig enkelt men endast här. Vi förbehåller oss dock rätten, om det blir en sned rekrytering, att föreslå omfördelning av passens bemanning.

Öltävlingen anordnas av festivalarrangören, Stockholm Öl & Vin AB, och de önskar vår medverkan för att genomföra tävlingen. Tiderna för vår medverkan framgår av anmälningsformuläret. För din medverkan har arrangören ett generöst erbjudande.

Du som medverkar under tävlingen får en tröja - som du har på dig medan du medverkar och som du får behålla, 6-pak ölprovarglas, 6-pak whiskyglas, personligt VIP-kort samt för varje dag (helt pass) 4 fribiljetter som du kan dela ut till vänner. Det tidigare annonserade tävlingspasset onsdagen den 24/9 kommer inte att genomföras. Till de övriga passen som genomförs saknas det fortfarande intresserade. Anmäl dig snarast!

Vi siktar mot 4 medlemmar under varje pass i montern och under öltävlingen bör det vara minst lika många så att det fungerar smidigt.

I montern gäller klädkod - SÖ:s T-shirt med pilsneretiketten. Du som redan har – ta med den. Du som inte redan har - får kvittera ut en T-shirt i montern.

Före och efter festivalen (24/9 och 5/10) behövs en insats med att transportera, bygga och riva SÖ-montern – anmäl dig via länken ovan.

Väl mött på festivalen – i montern och vid öltävlingen!

Inför festivalen – arbetet i vår monter och med öltävlingen – är det ett upptakts- och informationsmöte onsdagen den 17 september kl 17.30 på Bishop Arms, Folkungagatan 105. SÖ bjuder på ett glas öl.

Undrar du över något? Ställ din fråga här och vi svarar. SÖ logotyp