Öltipspromenad i Malmö

forum
Tid: 
lör, 2015-05-23 13:00
Plats: 
Malmö

Lördagen den 23e maj är det dags för öltipspromenad i Malmö. Precis som tidigare år går promenaden ut på att man under dagen går runt på de krogar som deltar och beställer in ett hemligt smakprov av en öl. Efter att ha smakat på detta ska man försöka avgöra vilken öl det är av tre olika alternativ som ges på tipsblanketten. Smakproven är på omkring 15 cl och kostar 20-30 kr.

Det är upp till var och en som deltar att bestämma i vilken ordning man vill besöka de olika krogarna och vilken tid man vill börja, men alla tipsblanketter ska vara inlämnade på något av de deltagande krogarna senast klockan 20:00. Om man planerar att gå runt på alla krogar utan att behöva stressa bör man räkna med att promenaden tar omkring 5 timmar. Klockan 21:30 så kommer sen resultat och vinnare att presenteras, och vinsterna består av ett presentkort till en av våra provningar.

Tipsblanketter och karta kommer att finnas utplacerade på samtliga krogar som deltar, och kommer också att finnas tillgängliga att ladda ner.