Stockholm Beer & Whisky Festival

SBWF logga SBWF logga Medlem - nu är det dags igen!

Du som är ölintresserad vill väl inte missa en gratischans att uppleva en av årets stora ölaktiviteter, Stockholm Beer and Whisky Festival. Dessutom gör du en insats för din förening. Anmäl dig snarast!

Du betalar ingen entréavgift den dag/de dagar du medverkar. Du kan medverka på två sätt. Du kan i vår monter diskutera öl, berätta om oss, värva medlemmar, sälja prylar, m.m. eller medverka vid den öltävling som äger rum veckan innan festivalen. Indelningen i pass framgår av anmälningsformuläret. Du som vill medverka anmäler här. Vi förbehåller oss dock rätten, om det blir en sned rekrytering, att föreslå omfördelning av passens bemanning.

Öltävlingen anordnas av festivalarrangören, Stockholm Öl & Vin AB, och de önskar vår medverkan för att genomföra tävlingen. Tiderna för vår medverkan framgår av anmälningsformuläret. För din medverkan har arrangören ett generöst erbjudande.

Du som medverkar under tävlingen får en tröja - som du har på dig medan du medverkar och som du får behålla, 6-pack årets ölglas, en VIP-biljett som gäller alla mässdagar samt 10 fribiljetter som du kan dela ut till vänner. Anmäl dig snarast!

Vi siktar mot 4 medlemmar under varje pass i montern och under öltävlingen bör det vara 3-4 personer så att det fungerar smidigt.

I montern gäller klädkod - representativt, helst enfärgad skjorta eller pikétröja, ingen urtvättad t-shirt och inga stora loggor, ni representerar Svenska Ölfrämjandet och ingen annan när ni står i montern.

Före och efter festivalen (23/9 och 4/10) behövs en insats med att transportera, bygga och riva SÖ-montern – anmäl dig via länken ovan.

Väl mött på festivalen – i montern och vid öltävlingen!

Undrar du över något? Ställ din fråga här och vi svarar. SÖ logotyp