Nyhet om Öl

Nya öl, nya produkter och allt annat om öl.

Grattis Björn!

Oppigårds logo Svenska Dagbladets logo Röstningen är nu avslutad. Björn Falkeström, Oppigårds bryggeri, är nu med bland de fem finalisterna till årets Affärsbragd. Juryn tar nu ställning. Priset delas ut den 11 maj.

Nu är det klart!

De leder kampen

Oppigårds logo
En spelentreprenör, ett mikrobryggeri, ett matkasseföretag och ett nätapotek ligger i topp för att knipa en finalplats i kampen om SvD Affärsbragd. Men det är fortfarande långt ifrån avgjort – så ta chansen att skicka just din favoritentreprenör till final.

Lättare för brittiska pubar att välja egen öl

DN:s logo Det historiska och hårda band som funnits mellan ölindustri och de som driver pubarna är på väg att knytas upp. Parlamentet har med knapp majoritet, 284 för och 269 emot, gett pubvärdarna ökade rättigheter att själva välja vilka märken de ska servera.

Lättare för brittiska pubar att välja egen öl

LRF tar upp kampen för gårdsförsäljning av sprit

SR:s logga Lantbrukarnas Riksförbund, LRF tar nu strid för att det ska bli möjligt med försäljning av alkohol direkt till kunder ute på landets gårdar. LRF hoppas på hjälp från EU kommissionen dit dom nu lämnat in en anmälan och klagar på att det är förbjudet med gårdsförsäljning i Sverige.

LRF tar upp kampen för gårdsförsäljning av sprit

De säljer gris-öl: "Vi är som en bryggpub på stereoider"

Allt om Stockholm logo Öl med smak av grisen Malte - bokstavligt talat. Lägg till ett dessertöl som ska bli landets mest alkoholstarka. Pubologi har ett nytt unikt ölsortiment framtaget av bryggeriet Pang Pang - känt för sin Christer Petterson-öl.

De säljer gris-öl: "Vi är som en bryggpub på stereoider"

Sidor

Prenumerera på RSS - Nyhet om Öl